Vinnare av world series of poker

 

De som gjorde titta på World Series of Poker kämpat ut av Jerry Lang bör kunna minnas kommentaren “Det är en 6! Det är en 6! Jerry Yang är 2007 World Series of Poker Champion”.

Och hamstra av sentimentala rusa som följde vinna med alla sina släktingar kramade honom och hoppar i munterhet. Och det är den typ av lycka och ett ljud av medvetande som en stor vinnande kan orsaka för någon. En bra sinnad person som vet vad livet handlar om skulle vara kunna uppfatta den mirakulösa arbete som pengar kan göra för att den underbara spelare som hade några riktigt tuffa förbi historier som Jerry Yang!

World Series of Poker kan innebära en chansning att köpa all lycka för en livstid! Och låter vänta för att se nästa bästa New World Series of Poker Champion. “The World Series of Poker är en kamp för armband.” Varje turnering uppfyller de förväntningar som poker publiken. Varje yta stannar för att vara fantastiskt!

En och en halv miljoner i marker! Och sådan är den betting i sista omgångarna. Tänk dig! En och en halv miljon marker i potten. Vem vill inte det? Det är vanligt att experten pro måste vara så svårt att få potten gjort till sin fördel. Poker är ett spel av kanter och mycket irriterande tricks. Det finns vissa poker publik som kommer att njuta av tricks och några som kallar vinnaren efter namn! Men det är World Series of Poker och miljontals pengar att vinna. Du måste bara njuta av hur man vinner och det är ingen mening med att flinande om hur irriterande vinnaren. Att kunna spela i en irriterande och undigestible sätt utan att bryta poker regler är vad som gör proffsen kryssa för och vinna buntar med pengar!

De flesta fortskrider vinnare av World Series Of Poker är märkta med kommentarer om att de får det med lycka, och det är säker på att vinnarna i World Series Of Poker tur många av gånger, men vi måste vara jävligt säker på att vara för negativ och berättar att den är helt tur kan dum. Hård blev aldrig mindre med alla mästare som har gjort det till World Series of Poker hittills.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *