Sit n go poker grunderna

 

Idag Sit N Go Poker är en av de snabbast växande spel där online poker är berörda. Ofta standarden spelet kommer att bestå av 9 till 10 spelare där topp 3 (vinnarna) kommer att vara de som tjänar pengar.

Ofta en spelare kommer in i en Sit N Go-turnering under en bestämd köpa i. Plus samt köpa in finns det ofta en liten turneringsavgift som vanligtvis är ca 10% av inköp till turneringen i pris. Så om du var i en turnering för $ 5.50, sedan $ 5 skulle vara vad som skulle gå till prispotten och sedan den andra 50 cent skulle gå till den webbplats som är värd för turneringen.

När en turnering börjar de som deltar kommer att få samma mängd “spela chips” som de använder för att spela i turneringen. Även om dessa marker räknas inte för riktiga pengar måste du använda dem för att försöka överleva resten av din motståndare som deltar i turneringen. Under den vanligaste formen av Sit n go poker så är det normalt den övre 3 efterbehandlare som kommer att vinna en utbetalning i slutet av turneringen och de är oftast fördelar sig enligt följande: –

Den första efterbehandlare kommer normalt att beviljas 50% av prispotten.
Den andra plats efterbehandlare kommer vanligtvis att delas ut 30% av prispotten.
Även det tredje efterbehandlare kommer vanligtvis att delas ut de sista 20% av prispotten.

Det finns vissa fördelar att vinna på att spela i Sit n Go-turneringar jämfört med flerbordsturneringar som växer också i popularitet i dag.

En av de största fördelarna som kan uppnås genom att spela sit n go poker turneringar, speciellt om du är ny till online poker är att dessa spel brukar vara klar mycket snabbt. Detta beror på att mörkarna är ständigt höjs ofta höjs var 10 minuter och även under turneringens gång en ante kan läggas in i spelet också. På grund av detta finns det press sätts på alla som spelar och de är bländande bort så att Turneringen kommer att fortskrida mycket snabbt jämfört med de mer traditionella formen av poker.

En annan anledning till varför just dessa spel av poker på nätet har blivit mer populärt är att Sit N Go pokerturnering är ett utmärkt sätt även för den mest skickliga spelare att öka sin bankrulle. Så om du kan lära dig den rätta strategierna för det här spelet kommer du snart att kunna vinna konsekvent när de konkurrerar på en Sit N Go pokerturnering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *