Kom igång med bingo online

 

Det är inte alls svårt att börja spela bingo online som du nu kommer att få se i vår steg-för-steg-guide.

Spela bingo online – steg för steg

Hitta ett riktigt bra bingorum på nätet. Det finns speciella sajter som enbart inriktar sig på bingospel och det finns onlinecasinon som har en massa fina bingorum. Innan du registrerar dig bör du kolla att bingorummet har de bingospel du vill spela, att spelartrafiken är hög så att du kan spela så ofta du vill och att bingorummet har de insatsnivåer du vill spela med. Kolla även att du får en bra bingobonus innan du registrerar dig.

Registrera dig och sätt in pengar. Registreringen är mycket enkel. Du fyller snabbt i dina personuppgifter, väljer ett användarnamn och ett lösenord och sen är du igång. Om du har fått en bingobonus som inte kräver någon insättning kan du spela för den på en gång. När du vill sätta in pengar på ditt bingokonto gör du det via ditt bankkort eller din e-plånbok och pengarna hamnar direkt på ditt spelkonto.

Välj ut ett bingospel. Det finns flera varianter av bingo, till exempel vanlig 75-bollarsbingo, amerikansk bingo och engelsk 90-bollarsbingo, så välj vilken variant du vill spela. Kolla också att bingospelet du köper in dig på snart ska starta och att bingobrickornas pris passar din plånbok.

Köp bingobrickor. Du kan köpa en eller flera bingobrickor. Om du bara köper en eller några få bingobrickor tycker vi på bingo24.nu att det är roligast att manuellt bocka för de utropade nummer som du har på dina bingobrickor, men om du spelar med massor av brickor kan det vara smart att välja automatisk markering. Det är i och för sig inte helt nödvändigt eftersom alla bingovinster registreras av bingoprogramvaran. Du kan alltså inte missa en vinst bara för att du har råkat missa ett nummer.

Plocka ut dina vinster. Om du får bingo förs dina vinstpengar direkt över till ditt spelkonto. Dessa pengar kan du plocka ut när du vill via samma betalningsmetod som du använde när du satte in pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *