10 tips för att förbättra din holdem spel

 

Jag har spelat Texas Hold’em i flera år och jag har sammanställt en lista med tio saker som jag tycker mest amatör pokerspelare behöver arbeta med. Några eller alla av dessa saker kan vara spel skadar ditt pokerspel och verkställer dina vinster.

Favorit Händer:

Detta är en sådan dålig vana att komma in. Mine använder för att bli kung-åtta. Jag vet inte varför men jag skulle alltid spela den. Ditt önskade hand bör vara ett par i ess, följt av ett par i kungar och så vidare. Om den inte är, än vad du har ett fel i ditt spel.

Känsla Det:

Jag vet så många människor som tittar på två dåliga kort och syna en stor pre-flop bet eftersom “de var känsla det.” Poker är ett spel för matematik och tal, inte mystiska drivkrafterna åtgärden. Använd huvudet, inte “känslor”

Vilka två kort:

Ja, säger Doyle vilka två kort kan vinna, och han har rätt, men det betyder inte alltid att spela varje hand. Sju-två off-suit vinner då och då men om du spelar det varje gång, du kommer att förlora mycket mer än du vinner. Få att clichà © “ur ditt huvud!

Daniel gör det:

Ja, jag vet pro’s du ser på TV gör en massa oortodoxa saker. Jag vet att det verkar Daniel spelar en massa skräp händer och vinner men du är inte Daniel. Du borde förstå att pro’s gör detta av skäl som du kan omöjligen förstå och tills du gör, försök inte att spela som dem.

Förbannelse Pocket Aces:

Nej, det finns ingen förbannelse. Vanligtvis när jag ser någon förlorar med dem, är det för att de spelade dem dåliga. Även om du spelar dem på rätt sätt, finns fortfarande bara två av de sju korten du måste göra en fem-korts hand. De kanske är dem bästa starthanden men den genomsnittliga potten vinns av två par eller bättre,

Jag förstår inte bluffad:

Alla får bluffad! Du måste lära dig att det kommer att hända dig. Rädsla för att bli bluffade kommer att orsaka att du förlorar mer marker dem du känner.

Bad Poker Spelare.

Om du tror att du kan vinna på grund av dåliga spelare, kanske du är den dålig spelare. En bra spelare kommer att utnyttja de dåliga.

Jag visste att du hade Me Beat:

Jag hör detta alla dem tid, “Jag visste att du hade mig och fick men jag var tvungen att ringa.” Huh? Om du vet att slå, väl rädda de marker som luckan.

Du ringa mig med det?:

Låt inte dåliga spelare vet att de är dåliga spelare. Jag vet att det är frustrerande när en spelare gör något dumt och vinner men i längden blir det bättre för dig. Om han kallar din stora, höjning före floppen med 4-8 off-suit och floppen kommer åtta-åtta-Four, gratulera honom. Tala om för honom hur bra han spelade. Tro mig, kommer det att vara till din fördel på lång sikt.

Jag har det sämre Luck:

Ta ansvar för dina egna resultat. Ja, kommer du att förlora då och då på grund av en bad beat eller en olycklig flopp. Trots detta tänker om ditt spel efter det är över och vara ärlig mot dig själv. Till exempel, du går all in med kungarna före floppen när du kort staplas och blir synad av Pocket fem. En fem träffar och du borta. Otur? Kanske killen med femmorna inte skulle ha kallat dig om du inte var korta. Varför var du kort? Vanligtvis människor som ständigt otur har otur på grund av det egna handlingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *